Aanbevolen Specialisten

kristallen bestellen

Wilt u kristallen bestellen ? Ga dan snel naar ananda.nl, de webshop voor onder andere wierook en kristallen.

Complicaties

Het kan zijn dat er tijdens er bij je kind een vorm van autisme is vastgesteld. Voor hulp bij opvang en omgang voor kinderen met autisme kun je terecht op Zorg La Fleur

Regel dit voordat je je baby krijgt

Het is erg makkelijk om de juridische en administratieve zaken uit het oog te verliezen wanneer je op het punt staat om met een paar maanden een vader of moeder te worden. Neem alsnog even de tijd om uit te zoeken hoe het ookalweer zit met het familierecht.

Fouch? Medical

Fouch? Medical : specialist in diverse vormen van medische keuringen in de regio Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Bilthoven.

Bedels voor een herinnering

De geboorte van je kindje wil je natuurlijk nooit meer vergeten. Kijk ook eens naar een zilveren bedels, hiermee draag je de herinnering altijd bij je.

Verloskundige in Amsterdam

Pregnanta Geboortezorg is een verloskundige in Amsterdam. De persoonlijke benadering van de medewerkers en de aandacht biedt een meer ontspannen bevalling.

Schaamlippen corrigeren na bevalling

Een bevalling heeft veel invloed op de vorm van de binnenste schaamlippen. Met een schaamlipcorrectie worden grote schaamlippen eenvoudig weer in de gewenste vorm gebracht.

Beloon jezelf met een frisse look

Tijdens de zwangerschap vervagen de rimpels van je voorhoofd, hierna kunnen deze echter snel weer terugkomen. Met botox kunnen fronsrimpels langdurig verholpen worden, zodat je je jeugdige uitstraling weer terug krijgt.

Melasma

In samenwerking met Knap Institute voert Annebeth Kroeskop behandelingen uit om melasma te behandelen. Melasma is een pigmentstoornis tijdens de zwangerschap, waardoor vlekken in het gezicht optreden

Melapeel

Om een zwangerschapsmasker, oftewel pigmentvlekken, te verhelpen kun je een melapeel behandeling ondergaan. Joost Kroon is een cosmetische kliniek die dergelijke behandelingen aanbiedt.

Vacatures docent Verpleegkunde

Een van de belangrijkste aspecten van de verpleging als beroep is het vermogen om te werken in vele soorten omgevingen en in vele verschillende rollen. Het is een vakgebied dat voortdurend in ontwikkeling is. Als docent verpleegkunde ben je hierin onmisbaar. Bekijk vacatures docent verpleegkunde .

Zorgverzekeringen

Verwacht je een baby in 2021? Dan heb je andere zorg dan normaal nodig. Pas daarom op tijd jouw zorgverzekering aan. Met een aanvullende zorgverzekering voor zwangerschap, wordt onder andere een bevalling in het ziekenhuis (zonder medische indicatie) gedekt, maar ook een kraampakket en de eigen bijdrage voor de kraamhulp. Start hier met jouw zorgverzekering 2021 te vergelijken.

zorgverzekering

Hoe zit het met de kraamweek en de vergoedingen voor de verloskundigen? Laat je goed informeren en sluit een juiste zorgverzekering af. Dit kan eenvoudig via https://www.verzekering.nl/zorgverzekering/