Bevalling

Zwangerschap en geboorte zijn net zo gewoon en buitengewoon als ademhalen, denken of liefhebben. En beide doen een beroep op de creativiteit, flexibiliteit, uithoudingsvermogen en humor van een persoon.

Zwangere vrouwen hebben te maken met veel keuzes die de zwangerschap, geboorte-ervaring en het leven als nieuwe moeder zullen beïnvloeden. Door zoveel mogelijk te leren over de zich ontwikkelende zwangerschap en verschillende bevallingspraktijken, kun je vragen stellen als: Wat voor soort zorg wil je tijdens de zwangerschap ontvangen? Waar wil je baren? Wie zou je graag bij je willen hebben als je in arbeid bent?

De meeste zwangere vrouwen worden bestookt met advies van welwillende vrienden en familieleden – en zelfs vreemden. Iedereen lijkt een mening te hebben over wat vrouwen wel of niet moeten doen, en het is gemakkelijk om je overweldigd te voelen door tegenstrijdige aanbevelingen.

Wij helpen je feiten van fictie te scheiden. Op basis van het meest nauwkeurige onderzoek, de ervaringen van talloze vrouwen en het advies van verloskundigen, artsen en andere zorgverleners, kunt u de informatie verzamelen die nodig is om verstandige beslissingen te nemen en de geboorte met vertrouwen tegemoet te treden.